banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Mustafa Yavuz ŞESOB ve İnşaatçılardan Destek İstedi


Mustafa Yavuz, İlk olarak Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (ŞESOB ) Mehmet Şefik Bakay’ı ziyaret edip destek istedi.  
Yıllardır teşkilatta yer aldığını söyleyen Mustafa Yavuz; “Ben bu dönem milletvekili aday adayı oldum Kısmet olur, partim bana aday olma şansı verirse bundan böyle Ankara’da Şanlıurfa’ya hizmet etmeye çalışacağım. Hem teşkilatın her kademesinde yer aldım. Hem de bir tüccar olarak ticaretin bir çok kolunda aktif olarak çalıştım. Geçmişte il başkanlığında halkla ilişkiler başkanlığı yaptığım için   de  vatandaşın ve esnafın sorunlarıyla bire bir ilgiliyim. Bu konuda Şanlıurfa Esnafının sorunlarını aşması bakımında elimden geleni yapacağım” dedi.


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Şefik Bakay; “Teşkilat olarak birçok kez odamıza ziyarete geldiniz. O dönemde de sorunumuzla bire bir ilgilendiniz. Çalışmalarınızı burada takdir ettik.  Ankara’ya gittiğinizde de ilgileneceğinize inanıyorum. Biz Şanlıurfa’da yaşayan ve sorunlarımız içerisinden yorulan aday istiyoruz. Aday olacak kişiler, derdimizi anlatacak birisi olması yerine dertlerimizi bilen, dertlerimizi dert edinen sizin gibi değerli insanların olmasını istiyoruz” diyerek desteklerini ilettiler.


İNŞAATÇILAR DESTEKLERİNİ İLETTİLER
Mustafa Yavuz STK’ları ziyaretini Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar oda Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım’ı ziyaret ederek sürdürdü.
Ziyarette inşaatçıların birçok sorunu olduğunu söyleyen Yavuz; “Yanı Başımızda halen devam eden bir savaş var. Ülkemize sığınan mültecilerin büyük kısmı Şanlıurfa’da. Bunların birçoğu inşaat sektöründe çalışıyorlar. Bu da inşaat sektöründe istihdamın düşmesine neden oldu. İnşallah bir an önce yanı başımızdaki savaş sona erer, bu kardeşlerimizde vatanına döner. Ama bu demek değildir ki İnşaatçılarımızı yüzüstü bırakacağız. Sizler bir oda olarak sorunlarınız rapor haline getiriri. Biz de bunun takipçisi olacağımıza söz veriyoruz” dedi.
İnşaatçıları hatırlayan bir aday adayının olması kendilerini memnun ettiğini söyleyen Oda Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Şanlıurfalının sorunuyla ilgilenen değerli insanların aday gösterilmesi gerektiğini söyledi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.