banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Mustafa Yavuz Milletvekillik Başvurusunda Bulundu

AK Parti’nin aday adaylık başvurusunu yapmak üzere Genel Merkeze gelen Mustafa Yavuz, aday adaylık formunu teslim ederek resmi başvurusunu tamamladı.

Başvurusunu tamamladıktan sonra açıklamalarda bulunan Mustafa Yavuz; “ 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçiminde aday adaylık başvurusunda bulundum. AK Partinin 13 yıl boyunca kurduğu hükümetlerle gerek Şanlıurfa'mıza ve gerekse Türkiye genelinde yaptığı devrimlerle siyasi arenaya yeni bir vizyon getirmişti. Bizde bu kutlu yolda görev yapmak üzere aday adaylık başvurusunda bulunduk. Görev verildiği takdirde hem Şanlıurfamıza hemde ülmekize yapılacak yatırımlara katkı sunmak istiyorum. Hayırlı bir yola çıktığımıza inanıyorum. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun"dedi.

 


Mustafa Yavuz Kimdir?

1966 Şanlıurfa doğun Mustafa Yavuz, 1987 Şanlıurfa İmam Hatip lisesinden mezun oldu. Sosyal bilimler mezun olan Yavuz, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji mezunu. Şanlıurfa'nın en büyük aşiretlerinden olan Mersavi aşiretine mensup olan (lörük köyü) Yavuz evli ve 4 çocuk babası.

Ali Aslan / www.balikligol.com  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.