banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mustafa Yavuz  İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında Harran, Akcakale, Birecik, Suruç ,Halfeti, Ceylanpinar, Viranşehir, Karaköprü, Eyyübiye AK Parti İlçe başkanlarını ve İlçe belediye başkanları ziyaret eden Mustafa Yavuz, Adaylık için destek talebinde bulundu.
AK Parti çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son olarak 4 yıl boyunca Halkla İlişkiler Başkanlığını yapan Mustafa Yavuz ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Teşkilatlar bir partinin bel kemiğidir. Bir partiyi ayakta tutan teşkilatlarıdır. Bende yıllarca beraber görev yaptığımız teşkilattaki bu arkadaşları ziyaret ederek destek ve dua telebinde bulundum. Sağolsunlar beni ilgiyle karşıladır. Destek ve duada bulunacaklarını söylediler. Bu anlamta tüm teşkilat başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.