banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Mustafa Tepe Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı oldu

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis ve AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tepe AK Partiden Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu

AK Parti Eyyübiye ilçe binası gelen Mustafa Tepe ve beraberindekiler bir süre AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Mogal ile görüştü.

5- 12 Kasım  tarihlerinde Başkan Aday adaylık müracaatlarını alan AK Parti'de önemli isimler adaylık başvurularında bulunuyor.

Sendikacılık alandında yaptığı çalışmalarla iz bırakan Mustafa Tepe Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Başkan adaylığını resmen başlattı. 

MUSTAFA TEPE KİMDİR?

Mustafa TEPE 1963 yolunda Bozova’nın Arapkantara(Geçitbaşı) köyünde Dünyaya geldi aynı sene içinde ailesi Akçakaleye göç etmiş olup,1979 yılına kadar Akçakalede ikamet etmiştir ilk orta Lise’den sonra Sosyal bilimler yüksek okulu ardından İşletme fakültesininden mezun oldu lisans eğitimi tamamladıktan sonra 1985 yılında askerlik görevini başarılı bir şekilde yapmıştır 1986 yılında kamu memuriyet görevine başlamış olup 1995-96 yollarından itibaren sendikacılık yılları başlar Merhum Mehmet akif inan ile birlikte memur sen sendikasına bağlı sağlık sen Sendikası’nın kuruculuğunu yaptı 28 şubat döneminde memur-sen konfederasyonuna bağlı Türkiye’nin en başarılı il başkanı seçilmiştir.

İki dönem sağlık sen Sendikası Şanlıurfa şube başkanlık görevinde bulundu beş yıl Memur Sen il Başkanlığı ve bölge Başkanlığı görevinde bulundu 13 yıl Mehmet akif inan eğitim ara araştırma hastanesi müdür yardımcılığı ve vekaleten müdürlük görevi sırasında başarılı hizmetlere imza attı

Bozavadevlet hastanesinde iki yıl Hastane müdürlüğü yaptı 2014 30 Mart yerel seçimlerinde

Ankara’ya Eyyübiye belediye başkan adayı olarak Ankaraya çağrıldı fakat görev kendisine verilmemesine rağmen,pazara kadar değil mezara kadar Akpartiliyim durmak yok yola devam diyerek siyasi çalışmalarına devam etti büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere Eyyubiye belediye başkan adayı Ve milletvekillerinin ricası üzerine meclis Üyesi adayı olarak birinci sıradan seçildi

Büyükşehir ve Eyyubiye belediyesi meclis üyesi olarak başarılı bir dönem görev yaptı. Zaman zaman Büyükşehir Belediyesinde başkan vekiliği görevlerini üstlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.