banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Mustafa Ağadayı adaylığını açıkladı

Şanlıurfa Milletvekili adaylığını açıklayan Mustafa Ağadayı; “Milletvekili seçilmem durumunda, bana destek olanları mahcup etmeyeceğim, AK Partinin “AK” misyonuna uygun şekilde vekalet alacağım” dedi.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekillik seçimlerine Şanlıurfa’dan AK Partiden aday aday olduğunu Otel El Ruha’da düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Ecz. Mustafa Ağadayı, medya mensupları ile hem tanışma hem de sorularını yanıtladı. Ağadayı; “Halka rağmen yapılan siyaset uzun ömürlü değildir. Ancak ben bu yolda hemşerilerimle yürüyeceğim” dedi.

 

İL TEŞKİLATINDA ARA VERMEDEN 8 YIL GÖREV YAPTI

AK Parti’de uzun süreden beri görev yaptığını, partinin başarısı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığını ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ecz. Mustafa Ağadayı; "bana çok şey katan partimde, bir üst noktada hizmet etmek için aileme, eş, dost, çevreme ve siyasi büyüklerime danışarak bu kararı aldım” dedi.

 AK Partiden aday adayların çok olacağı yönündeki soruya ise; AK Partide aday adayların çokluğu bölgemiz için bir avantajdır, bir zenginliktir. Hakkımızda hayırlı olan neyse Allah bize nasip etsin” dedi.

 

ECZ. MUSTAFA AĞADAYI HANGİ GÖREVLERDE   BULUNDU?

 AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatına 8 yıl hizmet verdi. Partisinde İl yönetim kurulu üyeliği, İl başkan yardımcılığı, İl Yerel Yönetimler başkanlığı, Parti Teşkilat eğitmenliği, teşkilatlanma biriminde İlçe koordinatörlüğü yaptı. Ayrıca Ağadayı, AK Parti İl teşkilatında hiç ara vermeden 8 yıl görev yapan tek partiliydi.

 Eczacılık fakültesi mezunu ve Tıp fakültesinde master yapan Uzman Eczacı Mustafa Ağadayı; Şanlıurfa Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Halen Türk Eczacılar Birliğinin yüksek haysiyet kurulu üyesidir.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.