banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi Joseph Yobo

Müjdeyi Eğilmez verdi; Şanlıurfa resmen büyükşehir oldu

Şanlıurfa’nın büyükşehir olacak yasanın Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından onaylanması ile birlikte Şanlıurfa Milletvekilli ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekilleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’yı çok ilgilendiren yasayı sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül onayladı. Çok mutlu olduk. Bakanımız ve Milletvekillerimiz ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Yeni yasanın onaylanması dolayısıyla hem sayın Bakanımız ve de sayın Milletvekillerimiz çok mutlu oldular. Bu yasa Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.

 

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelişi ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 20 ile 30 Aralık arasında Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi açılışlar gerçekleştirecektir. Bundan dolayı ayrıca çok mutluyuz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.