banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Muhtarların Başkan Çiftçi'den isteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Mahallelerin sorunlarını ve taleplerini bire bir dinlemek üzere mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak  Eyyübiye Muhtarlar Derneği'ni ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, muhtarlarla görüşerek,  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri aktardı. Mahallelerle ilgili muhtarların taleplerini alan Başkan Çiftçi, muhtarlarla sürekli olarak koordinasyonlu bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

 

Şanlıurfa merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmelerde  modern kent anlayışıyla yapılan çalışmalar ve Şanlıurfa'nın tüm alanlarda daha yaşanabilir bir hale getirilmesi konusu konuşuldu.

 

Bu tür istişare toplantılarının her zaman süreceğini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi," İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bütün mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Eyyübiye ilçemizde Mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek istişare toplantısında bulunduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir coğrafya ya hizmet veriyoruz. Her noktaya ulaşmak ve hizmet götürmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımızın mahallelerimizin sorunlarını taleplerini bizlere aktarmaları çok önemli. Bu yüzden her defasında muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. İnşallah beraberlik içerisinde bütün ilçe muhtarlarımızla temas ve diyalog içerisinde güzel bir şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ve Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Başkan Çiftçi ile sürekli iletişim ve dialog içerisinde olduklarını ifade ederek, Şanlıurfa için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.