banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Muhtarlardan ve Koordinatör’den Başkan Eğilmez’e Ziyaret
İl Başkanlığında Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve yönetiminin İl Başkanlığına tekrar seçilen Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ziyaretine AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Hami Yıldırım’da katılarak bir süre görüştüler.



Diyarbakır’da Yerel Yönetimler Bölge toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Hami Yıldırım; “Toplam 8 il ile bölge toplantımızı gerçekleştirdik. Yerel Yönetimlerimizin sorunlarını değerlendirdik. Biliyorsunuz Şanlıurfa Büyükşehir olacak. Yerel Yönetimler Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi toplantıda konuyla ilgili detaylı bir konuşma yaptı. Yasa çıkmadan yerel yöneticilerimizin görüşlerini aldık” dedi.



Şanlıurfa Milletvekillerinin çok başarılı bir şekilde şehrin sorunlarını dile getirdiğini vurgulayan Yıldırım; “Bizde yerel yönetimler birimi olarak yerel sorunların çözümüne katkı sunuyoruz” dedi.



Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise İl Başkanlığına tekrar seçilen Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ederek başarılar diledi.



Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise hem AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, hem de muhtarların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. 3 Haziran’da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena Stadyumunda muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Hala bizleri ziyaret edip tebrik eden dostlarımızı karşılıyoruz. Burdur Milletvekili Hami Yıldırım’ın de katıldığı Diyarbakır’da gerçekleşen 11. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısına teşkilat olarak katıldık. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.



AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Hami Yıldırım’a ziyaretin anısına mırra takımını İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.