banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Muhtarlardan Başkan Adayı Halil Kırmızı'ya destek

 

Şanlıurfa Şair Nabi Mahalle Muhtarı Mustafa Ertürk, Topraklı Köy Muhtarı Mahmut Çiftçi, İrice Köy Muhtarı Mehmet Kırboğa ve Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar, Haliliye Belediye Başkanlığı için ismi geçen Halil Kırmızı’ya destek verdiler.

 

Şanlıurfa’nın büyükşehir olması ile kurulan merkez ilçelerden Haliliye için AK Parti Haliliye İlçesi Belediye Başkan aday adayı Halil Kırmızı’ya mahalle ve köy muhtarlarından destek geldi.

 

 

KIRMIZI'YI DÜRÜSTLÜĞÜYLE BİLİYORUZ'

Şair Nabi Mahalle Muhtarı Mustafa Ertürk:

"Şair Nabi Mahalle Muhtarıyım. Şair Nabi Mahallesi'nde üç dönemdir muhtarlık yapıyorum. Şu anda ilçelerimiz yeni ayrıldığı için biz, Haliliye ilçemizde Halil Kırmızı'yı belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Hem Halil Kırmızı, Haliliye ilçesinde büyüdüğü için, eğitimini burada tamamladığı için, burada yetişen bir insan olduğu için hem de bu yörenin bir insanı olduğu için kendisini destekliyoruz. Hem arkadaşımızdır hem dostumuzdur, hem de çalışkan ve dürüst bir geçmişi olduğu için kendisini görmek istiyoruz. Daha önce de Haliliye'ye bağlı merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla da bir araya gelerek destek vermiştik. O zaman da aynı görüşlerimizi dile getirdik. Biz Halil Kırmızı'yı burada belediye başkanı olarak görmek istiyoruz diye destek verdik ve destek vermeye de devam ediyoruz. Onun yanındayız. Kendisi bizim yörenin insanıdır. Akrabaları, dostları ve sevenlerinin hepsi Haliliye'dedir. Daha önce de Ak Parti Haliliye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettik. Aynı desteklerimizi orada da ilçe başkanımıza ifade ettik. Haliliye'de Halil Bey'i görmek istiyoruz dedik. Eğitimli, okumuş, donanımlı bir insan. Yaklaşık 17 yıldır devlet memurluğu yapıyor. Bürokrattır. Dürüstlüğüyle biliyoruz. Onun için destek veriyoruz."

 

 

'KÖYLERE HİZMETİYLE TANINIYOR'

Topraklı Köy Muhtarı Mahmut Çiftçi:

"Ben Topraklı köyü muhtarıyım. Ben köy muhtarı olarak Halil Kırmızı'yı destekliyorum. Bizim tarafımızdaki köylerin hepsi Halil Kırmızı'yı destekliyor. Kendisini ve Ak Parti'yi seviyoruz ve destekliyoruz. Kendisinin Haliliye ilçesine belediye başkanı olmasını istiyoruz. Köylere yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı ve köyleri iyi tanımasından dolayı destekliyoruz. Köylere hizmet getirme konusunda, köylere yapılan inşaatlar konusunda kendisinin çok büyük destekleri oldu. Halil Kırmızı, köyleri çok iyi tanıyor ve biliyor. Bizim o tarafa da çok hizmetleri oldu. Allah'ın izniyle, inşallah kendisi seçilir. Biz kendisine sonuna kadar destek veriyoruz. Kendisi hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah."

 

 

'HİÇBİR YANLIŞINI GÖRMEDİM'

İrice Köy Muhtarı Mehmet Kırboğa:

"25 yıldır muhtarlık yapıyorum. Biz Halil Bey'le çok çalıştık. Kendisi Özel İdare'de olduğu için beraber çok çalıştık. Çok çalışkan ve dürüst bir insan. Şimdiye kadar hiçbir yanlışını görmedim. Halil Bey'in köylere çok büyük hizmetleri vardır. Kendisinin seçilmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Muhtarlar olarak bir araya gelip destek verdik ve veriyoruz. Diğer köylerde de herkes destek veriyor Halil Bey'e. Ben Arap kökenli bir insan olarak destek veriyorum. Tabi Türk, Kürt, Arap fark etmez. Bizim için insan olması yetiyor. Halil Bey'e destek vermemizin nedeni bölgemizin insanı olması, bölgeyi çok iyi tanıması. İl Özel İdare'de inşaat ve yatırım bölümünde çalışması, köylere hizmet götürmesi, köyleri iyi tanıması ve bilmesi aynı zamanda kendisinin bir köy çocuğu olmasından dolayı biz Halil Kırmızı'nın Haliliye Belediye Başkanı olmasını istiyoruz."

 

 

'İNSANA TEPEDEN BAKMIYOR'

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar:

"Ben mahalle muhtarı olarak Halil Kırmızı Bey'i yakın bir zaman içerisinde ve dostların aracığıyla tanıma fırsatı buldum. Dürüst, sağlam ve çalışkan bir insan olduğunu birebir tanıştıktan sonra aynı zamanda da güler yüzlü olduğunu öğrendim. İnsani duyguları yüksek, insan ilişkileri iyi olan bir insan olarak gördüm. Urfa'da aday olan bütün aday adayları insan; ama Halil Bey insanlara biraz daha yakın. Bu nedenle destek vermeye çalıştık ve arkasındayız. Hem okumuş bir insan hem kültürlü, cana yakın ve aynı zamanda yönetici olan bir insan. Soğuk yüzlü ve tepeden insana bakan bir insan değil. Dediğim gibi insani ilişkileri daha kuvvetli bir insan. 85 muhtar olarak desteğimizi verdik. Allah muvaffak eder inşallah."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.