banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Muhtarlar; Referandum halkın tercihine saygıdır

AK Parti İl Teşkilatının "Muhtarları Ziyaret Komisyonu" Yönetim Kurulu üyesi İsmail Güneş

Başkanlığında; Sultan Fatih ve Şair Şevket Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Mahalle Muhtarlarını senede en az 4 defa ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İl Teşkilatı Muhtarları Ziyaret Komisyonu, ziyaretlerinin ikinci turunda son olarak Sultan Fatih ve Şair Şevket Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı İsmail Güneş'in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Eğilmez, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir ve Metin Çadırcı, Belediye Meclis üyesi M. Emin Özyavuz, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Veysel Badıllı katıldı.

İlk olarak Sultan Fatih Mahalle muhtarlığına giden heyeti muhtar M. Durak Öztop karşıladı. Ziyaretle ilgili konuşan Muhtar M. Durak Öztop; "Mahalle olarak sorunlar bitmez. Çalışıyoruz. AK Partinin biz muhtarları düşünmesi ve ziyaret etmesi memnuniyet verici. Ayrıca ufukta referandum var. Referanduma çok önem veriyoruz. Çünkü ilk kez bu referandumla halkın tercihlerine saygı duyuluyor. Bu referandum bence çok anlamlı ve kıymetlidir. " dedi.

Daha sonra Şair Şevket Mahalle muhtarlığına geçen heyet, Muhtar M. Recai Üstündağ'ı ziyaret ettiler. Üstündağ: Birlikte yaşamının artılarını bilelim. Renklerimiz, zevklerimiz ve inançlarımız farklı olabilir. Ama bir arada yaşamanın anlatılmaz zevki var. Açılımlardan dolayı AK Partiyi takdir ediyorum. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.