banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Muhtarlar AK Partiden Elektrik İstediler

başkanlığında; HalepliBahçe, Mance ve Buhara Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Mahalle Muhtarlarını senede en az 4 defa ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İl Teşkilatı Muhtarları Ziyaret Komisyonu, ziyaretlerinin ikinci turunda son olarak HalepliBahçe, Mance ve Buhara muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı İsmail Güneş'in yanı sıra Merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Demirkan, Belediye Meclis üyesi Mehmet Altun, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Polat katıldı.

İlk olarak Mance Mahalle muhtarı Salih Kılıç'ı ziyaret eden ekip muhtarın sorunlarını dinlediler.

Muhtar Salih Kılıç; "Ak Parti Teşkilatı olarak beni ziyaret etmeleri ve mahalle sorunlarını dinlemelerinden dolayı çok memnun oldum. Şunu söyleyebilirim. Sokak aydınlatma lambalarımız yok. Gerçi dedaş yetkilileri sokak aydınlatma lambalarını yakın zamanda yenilediler ama kendisini bilmez birkaç sokak çocuğu tarafından yeniden kırıldılar. Bu konuda gerek bilinçlendirmede gerekse diğer tedbirlerle sokak aydınlatma lambaları takılırsa mahallemiz için iyi olur" dedi.

Ziyaret ekibi Haleblibahçe mahallesinde Muhtar Übeyit Arıcı'yı ziyaret ettiler. Muhtar Muhtar Arıcı;  "Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretin son durağında Buhara mahallesine geçen çalışma ekibi; Buhara Mahalle muhtarı Fethi Durmaz'ı ziyaret ettiler. Muhtar Fethi Durmaz; "Mahallemizle ilgili sorunlarımızı ve taleplerimizi iktidar partisi yetkililerine sundum. Elektrik konusunda şikayetimiz var. Direklerin uluorta dikilmesinden dolayı sokaklarımız daralmış ve araç geçişlerinde sorunlar yaşıyoruz. Ayrıca mahallemize bir trafo verilmesi lazım. Mevcut trafolar elektrik ihtiyacını kaldıramıyor. Bir an önce trafo eksikliğimiz giderilse iyi olur" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.