banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Müftüden Başbakana Şifa Duası
Müftü Tahiroğlu, Zahit aracılığıyla Başbakan Erdoğan’a selam göndererek kendisine sürekli iyileşmesi için dua ettiğini söyledi.

Gerçekleştirilen kongre sonrasında tekrar başkan seçilen Mustafa Zahit, oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Merkez İlçe Teşkilatı’nı makamında kabul eden Tahiroğlu, kendilerini tanıtan yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, “Kongre sonrası bizi ziyaret eden sayın müftümüze biz de yönetim kurulu üyelerimizle birlikte iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Kendisi bizleri kabul etti. Çok teşekkür ediyoruz dedi.

Müftü Tahiroğlu ise, gerçekleştirilen ziyaretle ilgili memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan ziyaretten dolayı çok teşekküre ediyorum. Ben buradan Merkez İlçe Başkanımız aracılığıyla Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarımı iletiyorum. Kendisine sürekli iyileşmesi için dua ediyorum. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur” diye konuştu.

Tahiroğlu, daha sonra teşkilat üyelerine birer adet Kuran-ı Kerim hediye etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.