banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

MMP'li Yıldız, AK Partiye geçti

Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti (MMP) 3. sıra Milletvekili adayı İbrahim Yıldız, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti Akçakale ilçe başkanı Naif Başak ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Karacabey’in girişimleri sonucu partisinden istifa ederek AK Partiye katıldı.

 

Akçakale’ye bağlı Günören köyünde ikamet eden MMP milletvekili adayı İbrahim yıldız, Halil Özcan’a destek vermek ve AK Partinin bölgeye yaptığı çalışmaları desteklemek için AK Partiye geçtiğini belirtti.

 

AK Parti 6. sıra Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan ise; “AK Parti olarak yaptığımız çalışmalarımız ve insan merkezli politikalarımızdan dolayı herkesi ve kesimi kapsıyoruz. İbrahim bey’in duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.