banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

MİTİNG HAVASINDA TOPLANTI (video)

Bölgedeki birçok mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısı adeta miting havasında geçti.

Kırsal kesime verdiği önemi her platformda dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, adeta miting havasında geçen bir toplantıya daha imza attı. Eyyübiye Belediyesi ve İlçe Başkanlığının birlikte organize ettiği ve Bakışlar Mahallesinde yapılan “Muhtarlarımızla İstişare Ediyoruz” toplantısına katılan bölge muhtarları, Eyyübiye Belediyesinin kırsalda yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. Sorun, talep ve isteklerin de konuşulduğu istişare toplantısında Başkan Ekinci’yle görüşüp sohbet eden bölge muhtarları, yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde de bulundular. Bakışlar Mahallesinde düzenlenen ve birçok mahalle muhtarı ile vatandaşların katıldığı istişare toplantısına ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Ak Belediyeler ile Ak Teşkilatların birlikteliklerinin güzel bir örneğini de sergilemiş oldular.

 Bakışlar Mahallesinde yapılan ve ev sahipliğini  Ahmet Çiftçi’nin yaptığı toplantıya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ın yanı sıra  AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet İnan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanvekili Cuma Ağaç, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda  muhtar ve vatandaşlar katıldı.

 Bakışlar Mahallesinde düzenlenen toplantıda bölge muhtarlarının birçoğunu aynı karede gören Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından bugüne kadar kırsala yapılan hizmetleri saymaya başlayınca, konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Sayfalar dolusu hizmetleri okumaya başlayan Başkan Ekinci, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ve hizmetler çok olunca konuşmasını yarıda kesmek zorunda kaldı. Özetle muhtarlara, kırsalda yapılan ve en çok talep edilen köy içi yol çalışmaları ve parke döşeme işlemleri ile bitirilen ve yapımı devam eden taziye evleri hakkında bilgi veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesiyle yapılan koordineli çalışmaya da değindi.  Stabilize yol ve ana hatlarda yapılması planlanan çalışmaları da muhtarlara aktaran Başkan Ekinci, “Sizlerin dertleriyle dertlenmek bizim asli vazifemizdir” dedi.

Başkan Ekinci, ‘’Geçtiğimiz süre zarfında bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizler bu yola çıkarken tek hedefimiz vardı, tek amacımız vardı. O da  sizlere hizmetkârlık yapmaktı. Başka hiçbir derdimiz yoktu. Nasıl ki liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizin derdinizle dertleniyorsa, sizin derdiniz gibi bütün ümmetin dertleriyle dertleniyorsa, nasıl başbakanımız, hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu derdinizle dertleniyor, sadece etraftakilerle değil, dünyadaki bütün Müslümanlarla ilgili, İnsanlıkla ilgili düşünceleri var ve bununla ilgili rol alıyorsa,  bizler de burada gerek şehir merkezi olsun, kırsal olsun görev alanımızda olan her şeyle ilgilenmeye devam ediyoruz. Bizim görev alanımızda olmayan konularla ilgili de ilgili yetkililere iletme noktasında köprü görevini göreceğiz. Şimdiye kadar büyükşehir belediyemizle beraber güzel bir çalışma ortamız oldu, uyumlu bir çalışmamız oldu. Milletvekillerimizle beraber, teşkilatımızla beraber güzel çalışmalara imza attık. Çünkü bizler biliyoruz ki toplu atan yürekleri, top bile sindiremez. Bizlerin yürekleri toplu atmalıdır. Çok şükür bugün de bunun bir örneğini sergiliyoruz. Belediyemiz kurulduktan hemen sonra teşkilatlarımızı yaptık, atamalarımızı yaptık. Hemen sonrasında da eksik olan yerlerle ilgili teknik kadromuzu oluşturduk. Araç ekipmanla ilgili eksiklikler konusunda gerek hizmet alımı, gerek başka şekillerde de takvimlerimizi yaptık. Atalarımızın bir sözü var ‘’Göç yolda dizilir’’  diye yola çıkarak hem güzel bir hizmet anlayışına sahip olmaya çalıştık hem de şimdiye kadar ertelenmiş olan ilçe, şimdiye kadar ertelenmiş olan hizmetleri de bir şekilde artık ertelememek adına çalışmalarımıza hız verdik. Olabildiğince bunlarla ilgilenebilmek adına tüm gücümüzle sizlerin yanındayız.  Ekiplerimizle, teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle beraber hep içinizde olduk. Bizler başta da dediğimiz gibi; sizler için hizmetkârlığa talibiz.’’ Şeklinde konuştu.

Bölge muhtarlarıyla yapılan istişare toplantısında muhtarlara seslenen Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan ile Milletvekilleri Abdulkerim Gök, Halil Özcan ve Seydi Eyyüpoğlu gerek belediyelerin gerekse de Ak Parti hükümetinin bugüne kadar yaptığı hizmetler ve bundan sonraki projeler hakkında muhtarlara ve vatandaşlara bilgi verdiler. Yaklaşık 3 saat süren istişare toplantısı sonrası Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Abdulkerim Gök, Halil Özcan, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından, şehir merkezi ve kırsalda, vatandaşlara yönelik yapılan sağlık taramasına katıldılar. Eyyübiye Belediyesi Sağlık işleri görevlileri tarafından tansiyonları ölçülen milletvekilleri ve başkanlar, Eyyübiye Belediyesinin başlattığı bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olması temennisinde bulunarak, vatandaşlara yönelik yapılan bu uygulamadan dolayı Eyyübiye Belediyesine teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.