banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Mir Sedrettin Karahan, HDP'den istifa etti

25. dönem genel seçimlerinde Mardin’den aday adayı olan Mir Sedrettin Karahan,  üyesi olduğu HDP Mardin İl Örgütü’nden istifa ettiğini duyurdu.

Konuya ilişkin resmi facebook hesabı üzerinden açıklama yapan Mir Sedrettin Karahan, “HDP'nin Riyakâr ve Hamasi politikalarından ve de HDP içindeki mevcut çete başı ve çete üyeleri olduğu sürece hiçbir siyasi faaliyet yürütmeyeceğimi tüm dava ve gönül dostlarıma deklare ediyorum.” dedi.       

Halkın çocuklarını kendi siyasi hırsları ve emelleri uğruna ölüme sürükleyen anlayışa sahip kişiler arasında yer almayı insan onuru ve değerlerine olan sadakatine uygun görmediğini anlatan Sedrettin Karahan, şunları söyledi; “Mazlum Kürt halkının çocuklarını legal bir siyasi parti liderliğinin devamlılığı ve marjinal ideolojik misyonu kurmak için kendi oluşturduğu siyasal açmaz sonucu savaş ortamı oluşturan HDP'nin kanaatimce Kürt halkının ve dağlarda düşen evlatlarının Aziz hatıraları karşısında hiçbir meşruiyeti kalmamıştır. HDP'nin Mazlum Kürtlerin hak davasını savunma ve yürütmek yerine her seferinde bir Kürt partisi olmadığı söylemi ve marjinal grupların kuyruğuna takılma basiretsizliği bunun en açık kanıtıdır. Ey HDP'yi istila eden ve kadim Kürtlerin hak davasını ayaklar altına alan legal çeteler şunu bilin ki sizlerin olduğu kadar Cenab-ı Hak'kında hesabı vardır. Bizler Mazlum ve Kadim Kürt halkının şahsında insani Onur ve değerler çerçevesinde tüm insanlık için mücadelemize devam edeceğiz. Yaşasın zalimler için cehennem!” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.