banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Mini yerel seçime katılacak partiler açıklandı

 Yüksek Seçim Kurulu, Siirt'in Tillo ilçesi ve Osmaniye'nin Toprakkale ilçesi Tüysüz Beldesi'nde 14 Aralık 2014'de yapılacak belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği seçimlerine katılacak partileri açıkladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan YSK kararına göre, mini yerel seçime şu 26 siyasi parti katılabilecek:
 

Adalet ve Kalkınma Partisi, Alternatif Parti, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Bölgeler Partisi, Demokratik Sol Parti, Doğru Yol Partisi, Emek Partisi, Genç Parti, Hak ve Eşitlik Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkın Yükselişi Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, İşçi Partisi, Liberal Demokrat Parti, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Muhafazakar Yükseliş Partisi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Saadet Partisi, Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi ile Türkiye Komünist Partisi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.