banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Milli Gazete, Hasparı kinayeyle duyurdu

Numan Kurtulmuşun siyaset sahnesine kattığı yeni partisi Halkın Sesi Partisi HASPAR, Milli Gazetede de haber oldu. Fakat gazete, Kurtulmuşun HASPARını Erbakan Hocanın sözlerinden yola çıkarak haberleştirdi.   Temmuz ayında yapılan olaylı kongre sonrasında yaşanan çalkantılı günlerde Numan Kurtulmuşu uyaran Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Milli Görüşün temel esaslarından saparsan Saadet Partisi 61. parti olur demişti.

Numan Kurtulmuş, yaşanan olaylardan sonra Saadet Partisi genel başkanlığından koptu ve dün Halkın Sesi Partisini (HASPAR) kurdu.

Eski yuvası Saadet Partisinin yayın organı ve kısa zaman önce kontrolünde bulunan Milli Gazete ise bu yeni partiyi ilginç bir gönderme ile duyurdu. Necmettin Erbakanın 61. parti olur sözlerine gönderme yaparak, HASPAR için, 62. Parti kuruldu başlığını attı.

67. PARTİ

kullanDün kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verilen HASPAR şu anda Türk siyasetinde aktif olan 67. parti olarak kayıtlara geçti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, selefi Numan Kurtulmuşu eleştirerek şunları kaydetmişti: Milli görüş Türkiyenin ve insanlığın kurtuluşunun tek çaresidir. Milli görüşsüz insanlığın kurtulması mümkün değildir. Türkiyede halen 60 kadar parti var. Bunlar temelde hepsiyle birbirinden aynıdır. Çünkü hepsi işbirlikçi ve taklitçidir. Temel esaslardan sapıldığı taktirde 61. parti olur ve hiç oluruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.