banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Milletvekilli Yahya Akman’dan İHH ve Ay Işığım’a ziyaret

AK Parti Milletvekili Yahya Akman Şanlıurfa’daki temasları çerçevesinde AK Parti İl Yönetiminden Mehmet Karadağ, Mahmut Uğurlu, Ömer Avcı, Belediye Meclis Üyesi M.Emin İfşa ile birlikte Ay Işığım ve İHH Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret ederek, Rahmet ve Bereket ayı olan Ramazan vesilesi ile yaptıkları yardımlardan dolayı yardım kuruluşlarına teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Milletvekili Yahya Akman ve beraberindekiler ilk olarak İHH Şanlıurfa temsilciliğine geçti. Burada İl Temsilcisi Behçet Atilla ve Yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Yahya Akman ve heyeti İHH çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Başta Şanlıurfa’da yapılan çalışmaları aktaran Behçet Atilla; “Suriye’de yaşanan zulüm ve akan kan bizi etkiliyor. Son olarak Mısır’da seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mürsi’ye karşı yapılan askeri darbeyi kınamak için Şanlıurfa’da oturma eylemi ve ümmet iftarı tertipledik” dedi.

Buradan Ay Işığım derneğine geçen Milletvekili Yahya akman ve heyeti, Ay Işığım Dernek Başkan Yardımcısı Murat Deveci’den dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yetimlere yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten dernek Devesi; “Çok sıkı bir incelemeden sonra yetim ve aynı zamanda fakir ailelere başta ev olmak üzere giyim, burs ve gıda yardımlarını” yaptıklarını ifade etti.

 

Gönüllülükle yapılan her işte mutlaka başarı elde edildiğini belirten Milletvekili Yahya Akman; “Gönüllü Yardım Kuruluşlarımızı ziyaret ederek yaptıkları kutsal faaliyetlerde yanlarında olduğumuzu belirttik. Yardım Kuruluşlarının gerek Ankara’da ve gerekse Şanlıurfa’da her zaman yanındayız. Özellikle yetim kardeşlerimize yönelik yapılan çalışmalar takdire şayandır. Aracı olan, vesile olan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.