banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Milletvekillerden Başkan Aksoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İlçe binasından gerçekleşen ziyarete AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök katılırken ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi katıldı. 
Milletvekilleri Eyyüpoğlu ve Gök, Başkan Aksoy ve teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet ederek görüş alış verişinde bulundu. 
Daha sonra burada bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu; “İlçelerimiz partimizin mekanizmasıdır. Mekanizma çalışmaz ise hiçbir ses çıkmaz. Mekanizma çalışırsa iyi ses getirir. Siyasette birlik beraberlik ön safhada gelir. Bizim birlik beraberliğimiz Allaha hamd ediyorum, hiçbir ayrı gayrımız yoktur. Bizim amacımız her zaman hizmet olmuştur" dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gök; "Görev değişiklikleri yeni bir heyecan yeni bir dinamizm getiriyor. Pazar günü yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde partide daha önce görev almış hem ilçede hem de il yönetimindeki arkadaşlar tek vücut olacağız. AK Parti bir aile ortamı AK Parti bir idol AK Parti diğer siyasi partilere benzememekle beraber büyük küçük sevgi saygı üst seviyededir" dedi.
Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; "Birlik ve beraberlik içerisinde Karaköprü'de çalışmalara imza atıyoruz. Yerel yönetici olarak bizlerde elimizden gelen yerel hizmetleri teşkilatımız ile bir bütün olarak sahaya yansıtmanın uğraşı içerisindeyiz. inşallah 2015 seçimleri geliyor bizim için hedef olarak Karaköprü İlçemizde çıtayı sürekli yükseltmektir. en son yerel seçimlerde aldığımız oy oranı % 70,49'da kalmıştı İnşallah 2015 genel seçimlerde bu oranın üstüne çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy; “Milletvekillerimiz Sayın Seyit Eyyüpoğlu ve Sayın Abdülkerim Gök’e bizlere yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetimimizi oluşturup genel seçimlerin startını vereceğiz. Karaköprü’de AK Parti’nin oy potansiyelini arttırabilmesi için yoğun bir çalışma yürüteceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.