banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Milletvekili Özcan, STK’ların Bayramlaşmada

Milletvekili Özcan, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve İl Yönetiminden Süleyman Elgün’le beraber Ruha-Der, Maksad-Der, Altınoluk-Der ve Haliliye Vakfı bayramlaşma törenine katıldı.

 

Şanlıurfa’da maneviyatı dolu dolu yaşadıkları bir ay yaşadıklarını belirten Milletvekili Dr. Halil Özcan; “AK Parti teşkilat bayramlaşma programının ardından STK’ların bayramlaşma programlarına katıldık. Önce Ruha-Der, Maksad-Der, Altınoluk-Der ve son olarak Haliliye Vakfındaki bayramlaşmaya katıldık. Burada Üstad Bediüzzaman Said’i Nursinin talebesi Abdullah Yeğin ile bayramlaştık. Bayramın birlik ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Hakk’tan Şanlıurfalılar olarak birlik ve beraberlik içerisinde ailemizle, çocuklarımızla birlikte daha nice bayramlara kavuşmayı niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.