banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Milletvekili Özcan, Barış yemeğine katıldı

Barış yemeğine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan’ın yanı sıra Davud Aşireti temsilcileri, Bölgenin Kanaat önderleri ve Davut aşiretine mensup yaklaşık bin beş yüz kişi katılım gösterdi.

Akçakale ilçesine Bağlı Geçit Tepe köyünde 15 yıl önce Davut aşiretine mensup Bicel ve Bozkurt aileleri arasında yaşanan kan davası bölgenin Kanaat önderlerinin araya girmesiyle birlikte barışla noktalandı.

Barış yemeğine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Ben her iki tarafa da, bu barışta emeği geçenlere özellikle affedici tarafa da teşekkür ediyorum. İnşallah bunların devamı bölgemizde bir daha yaşanmaz. Bu tür olayların önlemesi için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmemiz gerekiyor. Bu hayırlı işe vesile olan tüm herkese tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, çalışmaları çerçevesinde köy ziyaretlerine devam etti. Özcan, Yardımcı, Ulucanlar, Horoz, Seksenören, Keçikıran, Selman, Minare ve Yeni köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy sorunlarını yerinde tespit etmek için köyleri gezdiğini ve sorunlarını not aldıklarını belirten Dr. Özcan; “KÖYDES çalışmaları kapsamında yolsuz, susuz ve elektriksiz köylerimiz kalmayacak. Buralara gelerek sorunları kendimiz tespit ediyoruz. AK Parti hükümeti çalışıyor. Şanlıurfa ve köyleri hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.