banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Milletvekili Önen ve Gök Yönetim Toplantısına Katıldılar

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında her hafta düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısına Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkadir Emin Önen ve Dr. Abdülkerim Gök katılarak gündemi ve yaptıkları saha çalışmalarını değerlendirdiler.

 

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Haftalık toplantımıza Sayın Vekillerimiz Abdülkadir Emin Önen ve Dr. Abdülkerim Gök katıldılar. Çalışmalarını bizimle paylaştılar. Biz İl Yönetimi olarak her vekilimizle çalışan bir İl Başkan Yardımcısı ve bir İlçe Koordinatörü arkadaşımızı görevlendirdik. Bu çerçevede koordineli olarak Şanlıurfa’nın her köyüne ve ilçesine hem vekil hem de teşkilat olarak ulaşıyoruz. Bu toplantımızda gündem maddelerimizi ve son gelişmeleri istişare ettik” dedi.

Çin’deki temaslarını anlatan Milletvekili Önen; “Bizim uygulamalarımız ve kültürel yaşamımız başka ülkelere de örnek oluyor. TBMM’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şanlıurfa Merkezde esnaf ve STK ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bozova ilçemizde ise tüm köy sorunlarını ve istatistik bilgilerini alarak hizmetlerin organizeli bir şekilde yapılmasını ve takibini sağlıyoruz” dedi.

Hafta sonunu Suruç ve Hilvan’da geçirdiğini belirten Dr. Abdülkerim Gök ise; “Hafta içi TBMM çalışmalarımızdan dolayı meclisteyiz. Hafta sonunda ise Şanlıurfa’da bulunuyoruz. Bu hafta sonunu da Suruç ve Hilvan’da geçirdik. Suruç ve Hilvan İlçe teşkilatlarımızın hazırladıkları programlara katıldık. Çok verimli geçti” dedi.

 

Milletvekilleri Abdülkadir Emin Önen ve Dr. Abdülkerim Gök, toplantıdan sonra Genel Kurul Toplantılarına katılmak üzere Ankara’ya gittiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.