banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Milletvekili Gülender Açanal TKDK’yı ziyaret etti

TKDK’nın faaliyetleri, Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlar, TKDK’nın et işleme, süt işleme, su ürünleri işleme, meyve ve sebze soğuk hava depoları ile kesimhanelere yönelik hibeleri ve IPARD Programı hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 


Mv. Açanal; TKDK desteği ile AB standartlarında modern tesisler kurulduğunu ve TKDK desteklerinin yatırımcılar için çok önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Mv. Açanal daha fazla yatırımın hayata geçmesi için yatırımcılara yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade ederek yatırımcıları TKDK hibelerinden yararlanmaya davet etti. TKDKŞanlıurfa tarafından desteklenen projelerin hükümetin kalkınma ve istihdam hedefleriyle uyumlu olduğunu dile getiren Mv. Açanalmemnuniyetini ifade ederek bütün çalışmalarından dolayı Dr. Yetim veekibine teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.