banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Milletvekili Emin Önen RUHA-DER’i ziyaret etti

Dernekte onları Dernek başkanı Murat Müjdeci, Dernek başkan yardımcısı M.Salih Samak, Yönetim Kurulundan Vedat Savaş ve Abdulbaki Akın karşıladılar. Ayrıca Şanlıurfa’nın Kanaat Önderlerinden olan Molla Salih Turgut ve diğer dernek üyeleride bulundular.

ÖNEN dernek başkanı Müjdeci’den dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Şanlıurfa’da yaptıkları çalışmalardan bahseden Müjdeci, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda derneğimiz tarafından yürütülen Altın beyinler etüt merkezi Kalkınma Bakanlığı Sodes kapsamında finanse edilen projede 230 dezavantajlı ve yoksul öğrenciyi SBS sınavına yönelik hazırladıklarını, Dernekte yapılan öğrenci çalışmalarına da değinen Müjdeci şuan inşaatı devam etmekte olan SuffeMescid ve Kültür merkezi, Bediüzzaman Said Nursî Külliyesinden de bahsetti.

Önen, Şanlıurfa’da yapılan çalışmalarda Bakan Faruk Çelik’in rolünden bahsetti. Ayrıca barış sürecinde Şanlıurfa’nın Bütün Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kurtuluş için bir modeldir. Hem manevi hem kültürel hem de sosyal açıdan. Önen, Yapılan tüm çalışmalarda Şanlıurfa’nın ayrıcalıklı tutulması gerektiğine de değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.