banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Milletvekili Akyürek'ten kaçak elektrik kullananlara ikaz
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, TBMM’de devam eden KİK çalışmalarına ara vererek seçim bölgesi olan Şanlıurfa’ya geldi.

Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan’ın da katıldığı partideki toplantıda çok sayıda köy muhtarı ve vatandaşın ortak sorunu olan; enerji, köy yolları ve içme sularının bu yıl içerisinde büyük yatırımlar yapılacağının müjdesini verdi.

200 yüz bin nüfuslu Viranşehir ilçesinde yıllardır birikmiş sorunların var olduğu vurgulayan Akyürek “ Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan Viranşehir’de yıllardır hiçbir yatırım yapılmamış. Adeta kendi kaderine terk edilmişti. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere bakanımız Faruk Çelik başta olmak üzere Viranşehir ilçesine son bir yılda çok ciddi yatırımlar yaptık. Başta elektrik ve köy yollarında iyileştirmeler oldu. Sağlık alanında hastanemiz bitirildi. Kısa bir süre sonra Vakıflar Bank şubesi Viranşehir’de açılacak. GAP eylem planı içerisinde yer alan Viranşehir sulama kanalı Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Viranşehir ve Ceylanpınar ovaları sulanabilinecek. Suyun gelişi ile birlikte işsizlik sorunu ortadan kalkacaktır. Tarımla birlikte sanayi sektörünün de Viranşehir ilçemizde artmasını arzuluyorum” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, köy muhtarı ve vatandaşlara da seslenerek kaçak elektrik kullanmaması konusunda kayıt dışı enerji kullanımı yapanların en yakın zamanda aboneliklerini yapması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.