banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

MİLLETVEKİLİ AKMAN’DAN SGK İL MÜDÜRÜ KILIǒA ZİYARET

Ziyarette konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Sosyal Güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK'nın çalışma alanının daha da arttığını söyledi. Hassas bir görevi üstlenen SGK'nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Milletvekili Akman, geniş bir çalışma alanı bulunan SGK’nın yeni düzenlemeler sonrasında çalışma sistemini başarı ile uyguladığını dile getirerek, Sosyal Güvenlik alanında yapılan dönüşümün Türkiye'deki dönüşüm çalışmalarının sembolü olduğunu belirtti.

 

Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK'nın hizmet alanlarının diğer kurumlardan farklı olduğunu belirterek, “Doğumdan ölüme kadar hatta ölümden sonra hayatta kalanların hayatlarını devam ettirecekleri süreçte bile SGK insanlarımızın yanında, dolayısıyla çok ağır bir sorumluluğumuz var. Şanlıurfalı vatandaşlarımıza işlemlerini en kolay ve en kısa sürede yapmalarını sağlamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.” dedi.

Vekil Akman'a AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karadağ, Mahmut Uğurlu ve Ömer Avcı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.