banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Milletvekili Aday Adayı Tayyar Yetim; Gençlerin sesi olacağım

Aday Adayı Yetim yaptığı açıklamada, '7 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yaşanan kaos ve belirsizlik ortamı AK Parti iktidarı ile sona erecektir" dedi.

 

Şanlıurfa'ya hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Yetim: "Allah nasip eder ve TBMM'ye gitme imkânı bulursam öncelikle barış ve huzur kenti olan Urfa'nın tüm illere örnek bir barış ve huzur kenti olduğunu kamuoyuna göstereceğim. İnşallah ülkemiz 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin ardından huzur ve barışa kavuşacaktır" diye konuştu.

 

Tarım ve genç nüfusu ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden olan Şanlıurfa'nın sanayileşmesinde çalışmalar yapacağını belirten Yetim: "Yatırımların Şanlıurfa'ya gelmesi için elimden geleni yapacağım. Özelikle gençlerin eğitimi, ve sosyal kültürel anlamda gelişmesine katkı yapmak için gençlerin sesi olmaya çalışacağım" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.