banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Milletvekil Özşavlı DEDAŞ’a sert çattı!

Geçtiğimiz günlerde Viranşehir’deki elektrik kesintileri nedeniyle ilçe halkı ayaklanmış, DEDAŞ’a tepki göstermişti. Temsili olarak tabut kaldıran Viranşehirliler, elektriğin öldüğünü dile getirmişti. Bunun ardından DEDAŞ da bir açıklama yaparak, elektrik kesintilerinin kayıp kaçaktan kaynaklandığını, vatandaşları elektrik panolarını tahrip etmekle suçladı. O suçlama Şanlıurfa milletvekili Özşavlı tepki gösterdi. Özşavlı, bahsi geçen panoları yerinde incelendiğini ve aylarca elektrik verilmeyerek kabloların dışarıda bırakıldığını söyledi.

DEDAŞ’a sert çıkan Özşavlı, açıklamalarında şunları söyledi: “DEDAŞ’ın vatandaşı yatırımları engellemekle suçladığı açıklamayı bir talihsizlik olarak görüyorum. Kazılıp aylarca açık bırakılan sokaklar, enerji verilmeden sokak ve caddelerde konan panoları bizzat yerinde defalarca incelemiş biri olarak, kullanılan malzemenin dayanıksızlığını ve elektrik kablolarının enerjisiz bir şekilde aylarca açıkta bırakıldığına şahit oldum. Bir çocuğun yumruğuna dahi mukavemet edemeyecek kadar zayıf plastik panoları sokaklara savunmasız hedef gibi koyan sizlersiniz. Onları korumakla mükellef olan yine sizlersiniz. Kaldık ki o panoların büyük bir kısmı tahrip edilmiş değil yaşanan arızalardan dolayı yanmıştır. Vatandaş suçlanarak kimse yükümlülüklerinden ve sorumluluklarından kaçamaz.”Ruha Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.