banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Milletvekil Özcan'dan örnek davranış VİDEO ve FOTOĞRAFLI
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, basın mensupları ile öğretmenevinde kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.



Basının toplumun sesi olduğunu belirten Dr. Halil Özcan; “Yerel medyayı yakından takip ediyorum. Toplumun sesi olması hasebiyle istifade ediyorum. Geçen hafta İl Kongremizi gerçekleştirdik. Sizin aracılığınızla tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. İl, İlçe ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı bir ve geniş katılımlı bir kongre gerçekleştirdik. Başbakanımız Şanlıurfa’dan çok memnun bir şekilde ayrıldı. Genelde Şanlıurfa Merkez ve tüm ilçeleri büyük gayret gösterdiler. Özelde Akçakale ve Harran ilçeleri ile Yardımcı nahyasına teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ




Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Milletvekili Halil Özcan, kürtaj konusuna değindi. Kürtaj hakkında herkesin konuştuğunu ancak bilimsel ve manevi boyutu olduğuna dikkat çekerek işi uzmanına bırakmanın doğru olduğunu ifade etti.



Yazarımız Ömer Aslan’ın “Suriye olaylarının hangi aşamada olduğu” sorusuna ise Birleşmiş Milletlerde Rusya ve Çin’in tavırlarından dolayı karar alamadığını belirten Dr. Özcan; “Umarız ki; bu kan bir an önce dursun. Umarız Birleşmiş Milletler bir an önce karar alır masum insanların kanı daha fazla dökülmez. Dünyayı ilgilendiren bir sorun gibi görünen Suriye, aslında en çok Türkiye’yi ilgilendiriyor. Herkesin kıskandığı ilişkilerimiz vardı. Ama bu olaylar başlayınca ilişkilerimiz de kesildi. Çünkü halkına zulmeden ve halkını öldüren bir rejimle karşı karşıya geldik” dedi.



Uyuşturucu iletine de dikkat çeken Milletvekili Dr. Halil Özcan; “İlk başlarda bir şey olmaz diyerek uyuşturucu alan bir çok kişi arkadaş kurbanı oluyor. Özellikle aileler çocuklarında bir değişiklik gördüklerinde üstünü örmeden ilgili kişi ve kurumlara bildirsinler. Çocuklarınızı seviyorsanız çocuklarınıza yardımcı olun. Tedavi ettirin. Uyuşturucu yaşının 13-14 yaşlarına kadar inmişse demek ki kolay ulaşılıyor. Yetkililer ve aileler bu konuda daha çok duyarlı olmalılar” dedi.



Özcan, uyuşturucu ile ilgili olarak TBMM’de de gerekli tüm girişimlerde bulunacağını sözlerine ekledi.



Daha sonra İsa Altun’un yazdığı “Bir Kereden Çok Şey Olur” adlı kitabı basın mensuplarına hediye etti.

Dr. Özcan, Şanlıurfaspor kongresinin Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor’a hayırlı olması temennisinde bulundu.



Dr. Halil Özcan daha sonra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ile birlikte AK Parti Karaköprü Belde teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat çalışmalarının önemine dikkat çeken Dr. Özcan; “Teşkilatların birlikteliği sayesinde çalışmalarımız süreklidir” dedi.

Buradan ayrılan Dr. Halil Özcan, Akbayır Mahalle Muhtarlığına seçilen Hüseyin Süzen’i ziyaret ederek tebrik etti.

VİDEO


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.