banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Milletin istediği adaylar çıkacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, genel seçimlere yönelik halkın isteyeceği adayları belirlemek için çalışma yapacaklarını bildirdi.
    
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 2011'de yapılacak genel seçimlerle ilgili 19 ilde bölge toplantısı düzenlediklerini söyledi.
    
Bunlardan birinin dün Düzce'de yapıldığını, bugün de Bursa'da olduklarını vurgulayan İpek, her toplantıda 4 ya da 5 ilin seçim işleri yöneticileriyle bir araya geldiklerini anlattı.
    
İpek, alınacak seçim kararıyla 12 Haziran 2011'de genel seçim yapmayı planladıklarını belirterek, ''Parlamentodan Şubat ayının sonunda ya da Mart başında seçim kararı alacağız. 90 günlük seçim takvimi başlayacak ve 12 Haziranda inşallah parlamento seçimlerini, genel seçimlerimizi yapacağız. Ama bundan önce tüm hazırlıklarımızı gözden geçiriyoruz'' dedi.
    
Basın mensuplarının ''Milletvekili seçiminde nasıl bir çalışma izleyeceksiniz?'' sorusunu İpek, ''Çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Son kararımızı vermedik. Genel Başkanımızın da il başkanları toplantısında söylediği gibi, halkın isteyeceği adayları belirlemek için çalışma yapacağız'' diye yanıtladı.
    AK Parti yaklaşan 2011 seçimlerde köklü değişiklikler yapacağının mesajını verdiğini bu sözlerle açıklıyor. Halkın istediği aday derken Şanlıurfa için kimlerin siyasi araneda olacağı ve halkın kimi tercih edeceği şimdiden heyecaNLA BEKLENİYOR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.