banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Milleti Kendi Oyuna Sahip Çıkmaya Çağırdılar

Şanlıurfa’da Cuma Namazı çıkışında Halilürrahman (Dergah) Camii önünde AK Parti İl Teşkilatı basın açıklamasıyla milleti kendi oyuna sahip çımaya çağırdı.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Milletvekili Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü Belediye Başkanları, AK Parti teşkilatı ve çok sayıda partilinin katıldığı basın açıklamasında parti adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfalıları kendi oyuna sahip çıkarak Pazar günü sandığa gitmesini istedi.

ERDOĞAN MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI

Bugüne kadar milletin oyuna sahip çıkan Şanlıurfalıların bundan sonrada sahip çıkacağını söyleyen Güvenç; “AK Parti kadroları olarak ilk günden beri çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Hamdolsun milletimiz büyük bir fedakârlıkla Cumhurbaşkanı adayımızı bağrına bastı. Milletimiz Sayın Erdoğan’ın barışın garantisi olduğunu biliyor. Çözüm sürecinin sahibinin de o olduğunu çok iyi biliyor. Bu millet, Erdoğan’ın kardeşkanının akmasına müsaade etmeyeceğini, bugüne kadar milletin oyuna sahip çıktığını ve çıkmaya da devam edeceğini de biliyor” dedi.

GÜÇLÜ BİR CUMHURBAŞKANINA İHTİYAÇ VAR

Irak’a Suriye’ye Mısır’a ve Filistin’e baktığımızda birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu söyleyen Başkan Güvenç; “Bu da güçlü bir Cumhurbaşkanına ne kadar ihtiyaç olduğunu çok açık bir şekilde gösteriyor. Biz de bu mübarek günde AK Parti belediyeleri olarak, AK Parti teşkilatları ve AK davanın neferleri bu milletin hizmetkârlarını bir kez daha canı gönülden desteğe davet ediyoruz. Sandığa gitmeye davet ediyoruz. İnşallah bu seçim de bizim bayramınız olur diyoruz” diye konuştu…

Cuma namazını Halilürrahman (Dergah) Camisinde kılan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Milletvekili Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve partililer namazdan sonra STK’ların organize ettiği Filistin için kılınan gıyabi cenaze namazsına katıldılar. İsrail’in Gazze’ye, Filistinlilere yaptığı zulmü, soykırımı kınadılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.