banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

MHP'li Ahmet Demir'den olay sözler
Önümüzdeki Günlerde Yapılacak Olan Şanlıurfa MHP il Kongresinde Adayların Emanetçi olduğunu Söyleyen Ahmet Demir Mevcut Yönetimin İl Teşkilatından elini eteğini Çekmediği sürece Şanlıurfa’da MHP nin bir yerlere geleceğini düşünmediğini söyledi.


Bütün Baskılara Rağmen benim işlerimin yoğunluğundan dolayı Aday olmam söz  Konusu oladığını söyleyen Demir, "kimse  buradan kendine bir şeyler çıkarmasın Ben Tabanın bir sesi olarak diyorum ki lütfen kimse kimseye emanetçilik yapmasın. Aday olan arkadaşlara’da buradan seslenmek istiyorum Lütfen Kimseye Maşa olmayın Gelin Ülkücü Arkadaşları Toplayın Ortak akılla Emanetçi Olmayan bir aday çıkaralım Şanlıurfa Ülkücü Tabanın Beklenen Özlemine son verelim" dedi.


Milliyetçi Hareket Partisini Dışarıdan Gelen kimselere sığınacak Liman yapmayacağımızı da herkesin Bilmesi’ni istediğini söyleyen Ahmet Demir; "Bu Akşam Ülkücü Arkadaşlara vereceğim yemekte de Bunları Açıklayacağım Alacağımız Karar Doğrultusunda  İl Kongresinde Tabanın arzu ettiği Bir liste çıkabilir" dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.