banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

MHP'de yeni yönetim belli oldu

MHP MYK toplantısı sona erdi. Toplantıda partinin yeni yönetimi de belli oldu. İşte yeni yönetim...

MHP bugün yapılan MYK’da yeni yönetimi belirledi. Toplantıda, seçim sonrasında halka cahil diyerek hakaret eden ve adı kamuoyunda MHP’nin Müjdat Gezeni’ne çıkan Ruhsar Demirer de Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde toplanan Merkez Yönetim Kurulunda (MYK),  olarak istifalar sonucunda boşalan yerlere yedek üyelerden atama yapıldı.

Daha sonra Başkanlık Divanı için oylamaya geçildi. Oylama sonucunda;
Genel Sekreterliğe İsmet Büyükataman getirilirken, Semih Yalçın, Faruk Bal, Münir Kutluata, Tunca Toskay, Mevlüt Karakaya, Tuğrul Türkeş, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Reşat Doğru, Ruhsar Demirel, Hamit Ayanoğlu ve Mustafa Erdem, Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Muzaffer Çakmaklı ile Abbas Bozyel de Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.

Toplantıda, seçim sonrasında halka cahil diyerek hakaret eden ve adı kamuoyunda MHP’nin Müjdat Gezeni’ne çıkan Ruhsar Demirer de Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesi dikkat çekti.

Demirer seçim sonrasında yaptığı açıklamada şunları söylemişti;

"Biz neyi anlatacağız? Bugüne kadar garip gurebayı, cahil cühelayı çevireceğiz ve anlatacağız. Bu, güne kadar fakir fukara anlatanlara, cahil cühelayı tekrardan anlatacağız. Çünkü bu kısmı hiç anlatılmadı. Hep fakir fukara, garip gureba. Demek ki, bir de cahil cühelalık durumumuz var"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.