banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

MHPde KCK depremi yaşanıyor!

Muzaffer Çakmaklının, KCK sanıklarına, Bunları tutuklu yapmak dünyanın en büyük zulümlerinden bir tanesidir sözü partide deprem etkisi yaptı.

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklının, KCK sanıklarına destek vermesi partiyi karıştırdı. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı’dan, kendi görüşleri açıklaması geldi.

 

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Diyarbakırda miting düzenlenmesiyle ilgili henüz bir program planlanmadıklarını bildirdi. Paçacı, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklıya atfen bazı basın yayın organlarında MHPnin Diyarbakırda Genel Başkan Devlet Bahçelinin katılımıyla miting düzenleyeceğine yönelik haberlerin yer aldığını belirtti. Paçacı, açıklamasında şunları kaydetti: Milliyetçi Hareket Partisi yurdumuzun her bölgesinde yoğun olarak seçim çalışmalarını yürütmektedir. Ancak Diyarbakırda miting düzenlenmesi ile ilgili henüz bir programımız planlanmamıştır. Yine Sayın Muzaffer Çakmaklının medyada yer alan KCK davası ile ilgili yapmış olduğu yorumlar, Milliyetçi Hareket Partisinin resmi görüşü olmayıp tamamen kişiseldir ve kendisini bağlamaktadır.

 

ÇAKMAKLI KCK DAVASI İLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı KCK sanıklarına destek vermiş ve Bahçelinin Diyarbakıra gideceğini açıklamıştı. İşte Çakmaklının açıklamaları...

 

KCK davası ile ilgili de konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, Bunları tutuklu yapmak dünyanın en büyük zulümlerinden bir tanesidir dedi. MHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan il başkanlarını Diyarbakırda toplayarak seçim çalışmalarına başladı. Tüm il başkanlarını Diyarbakırda toplayan MHP adeta Diyarbakıra çıkarma yaptı. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, Diyarbakıra gelerek bölge toplantısına katıldı.

 

Diyarbakır il başkanı M. Teyyar Karakoç tarafından kapıda karşılanan Çakmaklı tüm partililer ile selamlaştı. Burada bir açıklama yapan Çakmaklı,MHPnin iktidarında bu bölgenin sorunları bir daha deşinmemek üzere tamamen bitirelecek. Bu bölgede huzur olacak, iş olacak, aş olacak, birlik olacak ve baraeberlik olacak.dedi.

 

Muzaffer Çakmaklı seçim çalışmaları ile ilgili olarak, Sayın Devlet Bahçeli daima gelir Diyarbakıra. Sayın Başbakanın talihsiz açıklaması oluyor. Sivasın ötesine gidilmiyor diyiyor. Bir tek sanki kendisi gidiyor. Kendisine özel vize varmış gibi davranıyor. Bir başbakana yakışmayan ifadeler kullanıyor. Sayın Devlet Bahçeli Diyarbakıra gelecek. Diyarbakıra gelişide uzun süreli olmayacak. Diyarbakır ve Mardin mitinglerimiz var. Bahçeli Diyarbakırlıların şeref misafiri olacak. Diyarbakırlı kardeşlerimiz kendilerinden bir parça olan Bahçeliyi en iyi şekilde ayarlayacağını biliyorum. Diyarbakır bu bölgenin gözbebeğidir dedi.

 

Diyarbakırda görülen KCK ana davasınada değinen Çakmaklı, Bu haksız bir uygulamadır. Bir kere suçluysa bitir dosyayı hükmünü ver gönder temize. Suçsuzsa, kaçma gibi bir derdi yoksa ki bir çoğu belediye başkanıdır. Bunları tutuklu yapmak dünyanın en zulümlerinden bir tanesidir. Bu bir insanlık ayıbıdır diye konuştu.

İnternethaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.