banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

MHP mitingi nedeniyle kapalı ve alternatif yollar

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ ile beraberindeki heyetin 27.03.2010 günü ilimizde yapacağı Miting esnasında Topçu Meydanında alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri ile ilgili olarak vatandaşlarımızın trafik sıkışıklığına maruz kalmamaları için alınan alternatif güzergâhlar ile trafik yoğunluğunun olabileceği yerler aşağıya çıkarılmıştır.

1-  Topçu Meydanı
2-  Topçu Meydanına bağlantısı olan cadde ve sokaklar,
a-Şehit Nusret Caddesi Vilayet Kavşağı ile Dedeman Kavşağı arası
b-Topçu Sokak
c-Ak Sokak (34.Sokak)
d-Şehitlik Çamlık Caddesi
e-Cengiz Topel Caddesi-Tekel Caddesi kesişimi arası
f-Tekel Kavşağı
g-Tekel Caddesi
h-Cavşak Sokak
ı-Konak Sokak
i-Demirciler Sokak

Topçu Meydanı Ve Bağlı Güzergâhların Alternatifi:

            Hastane kavşağından Vilayet istikametine gitmek isteyen sürücüler meteroloji caddesini takiben Şehitlik Kavşağı ve Cengiz Topel Kavşağını takiben Abide Kavşağından Atatürk Caddesini takip edebilir, Topçular caddesini kullanarak Topçu Meydanına çıkmak isteyen sürücüler Su Meydanından Bediüzzaman Kavşağını,Şehitlik Kavşağını,Cengiz Topel caddesini kullanabilirler.

 Topçu Meydanı Miting Esnasında Güzergâh Alternatifi:

Araştırma hastanesi güzergâhın dan Balıklıgöl ve Haşimiye istikametine gidecek olan sürücüler Meteoroloji Caddesini takiben Şehitlik Kavşağı, SSK Kavşağından ll Nisan Fuar caddesini takip edebilir,

Balıklıgöl istikametinden Araştırma Hastanesine gidecek olan sürücüler Legler Caddesini takiben Bediüzzaman kavşağı, Sumeydanı Kapaklı Kavşağı, Atatürk Caddesini takiben Vilayet Kavşağından dönüş alarak Köprübaşı tünel içinden Hastane caddesini kullanabilirler.

 Vilayet Kavşağının Kapalı Olma Durumu:

Cumhuriyet caddesinden gelerek Bahçelievler istikametine gitmek isteyen sürücüler Yeni Hal caddesinden Stat Sokağı kullanarak Abide ve Cengiz Topel Kavşağından Bahçelievlere geçiş yapabilirler.

 Tekel Kavşağının Kapalı Olması Durumunda:

İsteyen sürücüler Gaziantep yolunu takiben Cengiz Topel caddesini kullanarak Bahçelievlere gidebilir, Şehitlik Kavşağı SSK Kavşağı 11 Nisan Fuar caddesini kullanmak sureti ile Balıklıgöl ve Haşimiye istikametine geçiş yapabilirler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.