banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

MHP İl Başkanlığı için 5 aday çıktı
MHP Büyük kongre öncesi tüm teşkilatlarında kongre sürecini  başlatmıştı. Şanlıurfa MHP İl  Başkanlığı için kongre süreci başladı. Merkez ilçe ve bazı ilçelerin kongrelerini tamamlamasından sonra  gözler  İl Başkanlığı kongresine çevrildi...

Yaklaşık 12 Yıldır İl Başkanlığını yapan Necdet Çakmaklı’nın  yapılacak olan kongreye aday olmayacağı İl Başkanlığı için iki isim ön plana çıktı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı, İl Başkanlığı kongre sürecinin başladığını söyledi. Gazeteci Reşat Uzun’un ile görüşen Çakmaklı’ Şanlıurfa İl Başkanlığı için kongre süreci başlamıştır. Genel Merkezimizden gün ve tarih aldık, muhtemelen 18-19 Mayıs 2012 günü kongremizi  yapmayı planlıyoruz’dedi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı için 5 ismin aday olduğu ileri sürülüyor. Eski İl Başkanlarından Feridun Öncel, Eski Ülkü Ocakları Başkanı emekli tarım İl Müdürü Rüstem Çoşkun, İl Başkan Yrd.Hüseyin Yaşar, Bakır Canbazlar,ve Harran eski Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz .

MHP İl Başkan adaylığını resmi olarak açıklayan  Rüstem Çoşkun kongre sürecinde kazananın MHP olmasını arzuladıklarını söyledi. MHP İl Başkanlığı için yeni bir yönetim ve liste ile kongrede İl Başkan adayı olduğunu belirten Çoşkun’ Yıllardır inanmış olduğum davanın Urfa’da beklenenin çok altına inmesine gönlüm razı olmadığı için, Vatanperverliği ve ülkücülüğünden şüphe etmediğim bir çok arkadaşımın küskünlüğünü sona erdirebilme,Vatanı ve Bayrağını bir nebze olsun sevenleri kucaklayabilmek, ve 74 ruhunu yeniden canlandırmak için Ben ve arkadaşlarım zor olan göreve talibiz’dedi. Çoşkun’ şayet il Başkanı seçilirisem, bu partiye emeği geçenleri aynı çatı altında toplayacağım, herkese eşit mesafede olup, başarılı bir yönetim anlayışı sergileyeceğim. Türk -İslam vurgusunu Urfa’da yeniden canlandıracağım’dedi.

Öte yandan MHP İl Başkanlığı için 340 delege il Başkanlığı için oy kullanacak.
Urfastar.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.