banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

MHP İl Başkanı Özyavuz'dan paket eleştirisi

Özyavuz yaptığı yazılı açıklamada, açıklanan demokratikleşme paketini analiz eden akademik, kariyerli insanların toplumu uyutmaya çalıştıklarını ifade etti. Kamu kurumlarında başörtü serbestliği maddesinin sadece PKK'nin taleplerinin üstünün örtülmesi için yapılan bir madde olduğunu savunan Başkan Özyavuz paketteki maddeleri değerlendirdi.
Özyavuz şunları kaydetti:
“Siyasi partiler kanunu'nu değiştiriliyor, devlet yardımı için yüzde 7 olan oran yüzde 3 çekiliyor. (BDP'nin işine yarayacak)
Tüzüklerde yer almak ve iki kişiden fazla olmamak kaydıyla partilere eş genel başkanlık sisteminin gelmesi (BDP eş başkanlık sistemi var yasalaşıyor)
TCK'da belirli harflerin kullanılmasından dolayı var olan cezanın kaldırılması bunlar x,w, Q harfleri (PKK ve BDP talepleri)
Özel okullarda farklı dil ve lehçelerde eğitimin önünün açılması (PKK ve BDP talebi)
Köy isimlerinin değiştirilmesi eski olduğu söylenen isimlerin tekrar kullanılması (PKK ve BDP talebi )
İlkokullardaki öğrenci andı uygulamasının kaldırılması (PKK ve BDP talebi)
Siyasi partilere üyelik engelinin kalkması terörden ve yüz kızartıcı suçlardan ceza alanların parti üyeliğinin önü açılıyor (PKK BDP talebi)
Mor gabriel Manastırı'nın arazisi iade ediliyor daha öncede 250 den fazla iade yapılmış (buda Ermenilerin talebi)
kamuda başa örtüsü kullanım kısıtlı olarak serbest bırakılması (hem de basit bir yönetmelik değişikliği ile) yukarıda saydığımız bölücü taleplerin üstünü örtmek için yüce dinimizin emri istismar edilmektedir. Her şey açıkça oradadır taktir yüce milletimizindir. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.