banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Mezra Belde Başkanlığına Hasan Yıldırım Seçildi
Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Metin Çadırcı, İl Yönetimi Kurulu Üyesi ve Birecik Koordinatörü Mehmet Ayneli, Mezra Belde Başkanı Yusuf Güneş, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan ve partililerin katıldığı kongre Şehit Seraceddin İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda gerçekleşti.



Kongrede, Divan Başkanlığına Faruk Pınarbaşı, Metin Çadırcı, Mehmet Ayneli, Aziz Karayılan ve Ömer Demir’in seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Tek liste halinde yapılan seçimde, Hasan Yıldırım bütün delegelerin oyunu alarak belde başkanlığına seçildi.



Mezralılara teşekkür eden yeni başkan Hasan Yıldırım; “Bana bu görevi layık gören teşkilatımıza ve Kısaslılara teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Mezra’ya hizmet edeceğiz. Başta Belediye başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.



İl Yönetimi Kurulu Üyesi ve Birecik Koordinatörü Mehmet Ayneli ise, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in programının olması nedeniyle il dışında olmasından dolayı kongreye katılamadığını belirterek; “Bu kongremizin Mezramıza, Birecik’e ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Belde başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bayrağı devralan Hasan Yıldırım’ın da aynı şevkle hizmet etmeye devam edeceğini inanıyoruz” dedi.



Mezra Belde Belediye Başkanı Yusuf Güneş; “Kongremiz hayırlı olsun. Daha güzel ve başarılı hizmetlere vesile olsun” dedi.



Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı ise güzel geçen Mezra kongresine katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek; “Mezra’ya yakışır bir seçim oldu. Mezra Belediye Başkanımız Yusuf Güneş’in katılması ile demokratik, şeffaf ve güzel bir kongre gerçekleştirdik. Yeni seçilen yönetimin belediye, İlçe teşkilatı, İl teşkilatı ve diğer kademelerle uyumlu çalışacaklarını inanıyorum. Kırılmadan, dökülmeden, demokrasinin bir gereği olan seçim yaptık. Önümüzde mahalli seçimler yapılacak. Ardından Genel Seçimler yapılacak. Yani her an seçime hazır bir teşkilat olacak. Bu anlamda kongrenin Mezra’mıza ve partimize hayırlı olsun. Yeni seçilen başkan Hasan Yıldırım ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.



Kongreden sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

VİDEO



Mezra Belde teşkilatı kongresi balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.