banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eski otogar esnafı adına basın açıklaması yapan Mersin Otobüs Yazıhaneleri Kooperatif Başkanı Ramazan Avcı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın bazı belediye meclis üyelerinin, yeni otogardaki yazıhane kiralarının belirlenmesi için fiyat tespit komisyonu kurulması yönündeki teklifini reddetmesine tepki gösterdi.

“Otogarla ilgili niye komisyon kurulsun? Burada Büyükşehir Belediyesi ne güne duruyor?” diyen Kocamaz’ın meclis üyelerinin önerilerini hiçe saydığını ifade eden Avcı, “Halkı ve esnafı yok sayan anlayış meclis toplantısında meclis üyelerini de yok saymıştır. Şu durumda Kocamaz’a önerimiz, halkın, esnafın ve meclis üyelerinin taleplerine kulaklarını tıkamaya devam edecekse, yasaları hiçe sayacaksa buyursun belediyeyi tek başına yönetsin” dedi.

Avcı, Başkan Kocamaz’ın ihale sürecini protesto eden otogar işletmecilerini ‘ellerindeki rant gidecek diye başka firmalara baskı yaparak ihaleye sokmamakla’ suçlamasına da sert tepki gösterdi.

Cuma günü yapılacak meclis toplantısında fiyat tespit komisyonu kurulması önerisinin yeniden gündeme gelmesini umut ettiklerini sözlerine ekleyen Avcı, “Bizler meclisten ve komisyondan çıkacak karara uyacağız ama sayın Başkanın tek başına buna karar vermesi bizleri rahatsız etmiştir. Meclisin diğer bileşenleri de Başkan Kocamaz ile aynı karardaysa o zaman saygıyla karşılayacağız” ifadelerine yer verdi.

 (Osman Öksüz-İLKHA) 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.