banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Merkez ilçe yaz programına hazır

Milletvekili genel seçimlerinden sonra yaz programı ve Ramazan ayı ile ilgili program yapmak için AK Parti Merkez İlçe, Mustafa Zahit Başkanlığında Çardaklı Köşkte toplantı yaptı.

 

Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; “12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinden sonra hem yaz mevsimine girdik hemde Ramazan ayı geldi çattı. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla hem yaz programını belirlemek hemde Ramazan ayında yapılması gerekenleri kararlaştırmak için burada toplantı yaptık. Yaz programında esnaf ve muhtarlarımızı kuracağımız ekiple ziyaret edeceğiz” dedi.

 

 

24. dönem milletvekili yemini için TBMM’ye gittiğini ve Ankara’daki temasları hakkında yönetim kuruluna bilgi verdiğini belirten Zahit; “Ankara’daki temaslarım hakkında arkadaşlarımı bilgilendirdim” dedi.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Binası yerine, yönetim kurulumuzda bulunan Mehmet Emin Uysal ait Çardaklı Köşk’te toplantı düzenlediklerini belirten Mustafa Zahit; “Yönetim Kurulu adına Mehmet Emin Uysal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

 

VİDEO


merkez ilçe toplantısı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.