banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Merkez İlçe Başkanı Zahit Hilvan'da

Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet ile birlikte Hilvan Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme’yi ziyaret etti.

 


Yapılan ilçe ziyaretine Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, Hilvan Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, yönetim kurulu başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, ve muhtarlar katıldı.

Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit burada yaptığı konuşmasında şunları belirtti, ‘’ Bugün Ak parti ailesi olarak Hilvan ilçemizde bulunuyoruz. İlçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün çok değerli Hilvan ilçe başkanımız Hanif Düzme, çok değerli yönetimiyle, muhtarlarla birlikteyiz. Tabii ki siyaset gönül işidir şimdi Ak Parti İnsan merkezli bir parti, milletin kendi partisidir. Dolayısıyla partililer ve vatandaşlarımızın, esnaflarımızın kaynaşması, halka inme noktasında Ak Parti her zaman bir numaradır. Ak Parti tek parti dolayısıyla yaklaşık başkanımızın görev süresince burada gerek yönetimi, gerekse başkan köylerde olsun, esnaf, halk arasında olması ve Hilvanlıların sorunlarını taşama noktasında gerçekten üzerlerine düşen görevi, gayretle, çabayla bunu sürdürüyor. Ve bununla birlikte her konuda da zaten destek almakta bizlerde merkez ilçe başkanlığı olarak her zaman hem başkanın, hem yönetim kurulunun, hem de Hilvanlı hemşerilerimizin yanındayız. Bu sebepten tabii bu ziyaretlerimiz devam ediyor. Aynı zamanda teşkilat içersindeki çalışmalar noktasında da istişarelerimiz devam etmekte inşallah bu ziyaretler sık sık olacak tabii bizler sizleri Urfa’ya da bekliyoruz.  Bizler merkez ilçeden, Urfa’dan bizlerde sürekli Hilvan ilçemizde ziyaretlere geleceğiz. Buradaki çalışmalarda inşallah hep birlikte olarak elimizde gelen bütün gayreti de göstereceğiz.’’ Dedi.

Hilvan Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme’de, ‘’ Merkez İlçe başkanımız ve teşkilatıyla birlikte bizleri bugün ziyaret ettiler. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız hakkında başkanımıza bilgiler verdik. Burada bizler daha öncede de beraber çalıştığımız için birbirimizi tanıyoruz. Merkez İlçe Başkanımız çok çalışkan bir başkandır. Yani gerçekten bu siyaseti biliyor. Bizlerde başkanımızdan faydalanıyoruz. Siyaset bir gönül işidir. Çalışırsın zemini hazırlarsın, Burada başın görmediğini, ayaklarda görebilir. Ondan Dolayı bu çalışmalar çok önemlidir. Hep birlikte inşallah yani 2023 hedefli başkanımızın dediği gibi bizlerde taahhüt ediyoruz ki Hilvan’da Ak Parti İktidarı olarak devam edeceğiz.’’ Dedi.

Yapılan toplantıdan sonra Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet ile birlikte Hilvan merkez ilçe başkanı Hanif Düzme ve yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Partideki görüşmelerden sonra Başkan Zahit, Hilvan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer ve Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık’ın katılmış olduğu vatandaşlarla sohbetli toplantıya katıldı.

Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit beraberindeki heyet ile birlikten Hilvan İlçesinden Ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.