banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Merhum Erbakan anıldı

Milli Görüş Hareketinin lideri ve Eski Başbakanlardan Profesör Doktor Necmettin Erbakan, vefatının 4’üncü yılında Malatya’da düzenlenen programla anıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ardından Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk’ün yaptığı kısa bir giriş konuşmasıyla devam etti. Ardından program, merhum Profesör Necmettin Erbakan’ı anlatan bir sinevizyon gösterisiyle devam etti. Sinevizyonun ardından Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın bir konuşma yaptı.

Aydın, “Bugün burada toplanmamızın amacı, Necmettin Erbakan gibi büyük bir lideri daha iyi tanımaktır. Erbakan hocamız bu ülkeyi hem maddi hem de manevi yönde en iyi kalkındıran liderdir. Kendisi bu uğruda mücadele ederken hiç yılmadan yoluna devam etmiştir. Bu ülkeyi ekonomik olarak geride bırakmaya çalışanlara karşı, her zaman bu ülkeyi kalkındırmayı hedeflemiştir. İslam âlemi arasındaki ihtilafı yok etmek için mücadele vermiştir. Rabbim bizi bu uğurda mücadele eden kullarından eylesin.” şeklinde konuştu.

Aydın’ın konuşmasının ardından program sona erdi.  (Recep Fidancı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.