banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Mehmet Oymak; Şanlıurfa’da Erdoğan’a Büyük Teveccüh Var

Ak Parti MKYK üyesi, Harran Üniversitesi öğretim üyesi olan Şanlıurfalı araştırmacı yazar Mehmet Oymak Bu Pazar yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için Şanlıurfa’ya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için çalışmalarda bulunarak Şanlıurfalılardan oy ve destek istedi.

Cadde ve sokakları gezerek Başbakan ve Cumhurbaşkan adayı Erdoğan için destek isteyen Oymak, daha sonra www.balıklıgöl.com sitemiz haber müdürü Mehmet Emin Kuş’u ofisinde ziyaret ederek güncel konularda açıklamada bulunan Mehmet Oymak; “önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birkaç yönden önemli” olduğunu söyledi.

Oymak; “birincisi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halk bizzat kendisi cumhurbaşkanını seçiyor/seçecek. İkincisi, Türkiye yeni dünya düzeninde kendini kabul ettirmek istiyor ise bunu güçlü bir lider ile yapabilir. Bu konuda Sayın başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan’dan daha güçlü, kararlı, bilgi-birikimli ve ülkeyi istikrarla muasır medeniyetler seviyesine taşıyabilecek bir aday yoktur. Mevcut adaylar içerisinde bu vasıfları taşıyan tek adaydır, Sayın Erdoğan… İnşallah ilk turda en az yüzde 55 ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın… Bunu hem ülke genelinde gezip dolaştığımız, halkımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz. Hem de Memleketimiz de dolaşınca Şanlıurfalı hemşerilerimizin partimize ve Sayın Başbakanımıza olan sevgi ve teveccühlerinden müşahede ettik” diye konuştu…

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.