banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mehmet Ekinci; Yeni Bir İlçe Kurmaya Adayım

Geçmişte sıfırdan kurup başarılı bir yönetim sergilediği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun kenisi için önemli fir referans olduğunu söyleyen AK Parti Eyyübiye belediye başkanlığına aday adayı Mehmet Ekinci; "Yeni bir ilçe kurulacak. bu işi devleti bilen, milletini bilen ve hizmet etmek isteyenlerin yapabileceği bir iş. bu konuda kendime güveniyorum. İnsanlarıma daha iyi hizmet yapacağıma inandığım için bu yola çıktım. geçmişte sıfırdan kurduğumuz TKDK'da yaptığımız başarılı çalışmalar ortada. Yine çok başarılı bir belediye dönemi yaşayacağıma inanıyorum. bunun için projelerim de ekibimde hazır. Göreve layık görüldüğümde görevimi en iyi şekilde yapacağım" dedi.

Eyyübiye halkına bir mektupla seslenen Mehmet Ekinci,

Muhterem Eyyübiyeliler,
Birkaç ay sonra, Şanlıurfa tarihinde olmadığı kadar farklı bir atmosfere tanık olacak. İlk defa hem İlçe Belediye Başkanımızı, hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçiyoruz.
Yani beş yıllığına kentimizin ve kendimizin kaderini tayin ederek bir karara varıyoruz.
Bu süre zarfında  sokak ve caddelerimizin renklenmesi, kapılarımız çalınması, eşiklerimizin aşındırılmasına şahit olmak güzel bir heyecan yaşatır bizlere.
Hayatınızda ilk defa gördüğünüz, duyacağınız bazı kişilerle muhatap olmak zorunda kalırsınız.
Kısa süre bir kafa karışıklığı yaşamak da mümkün. Ama biliyorum ki, geçmişte tek başına düşmanı kovmasını bilen siz Şanlıurfa halkı, doğruyu eğriden, güzeli çirkinden, iyiyi kötüden ayırabilecek bir duyarlılığa sahiptir.
Doğru zamanda doğru yerde olmanın önemine binaen Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanlığı'na talip olduğumu halkıma açıklamayı bir vazife bildim.
Her şeyin bir vakti olduğunu düşünerek bu kısa mektubumda sadece üç soruya kısa üç cevap vererek sözlerime son vereceğim.

Niçin Belediye Başkanlığı?
Neden Eyyübiye?
Neden Mehmet Ekinci?

Çok değerli Eyyübiyeli Hemşehrilerim,
Öncelikle belirtmeliyim ki, hükümetimizin yürüttüğü politikalarla yerel yönetimlerin önemi her geçen gün daha da artıyor. Bir şehrin kalkınmasında belediye hizmetlerinin ne demek olduğunu yakından bilen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, belediye çalışmalarına büyük önem vermektedir. Ben de Sayın Başbakanımızın metodu, yönetim anlayışı ve azmi ile aynı alanda çalışmak istediğim için Eyyübiye Belediye Başkanlığına talip oldum. Yaşadığım kente vefa borcumu ödemenin en iyi yolu olduğu için Eyyübiye Belediye Başkanlığı dedim.

Neden Eyyübiye?
Bir insanın doğduğu, büyüdüğü, ilk, orta ve yüksek tahsilinin tamamını yaptığı bir ilçe'de hizmete talip olmasından daha tabii bir şey olabilir mi? Aklımda projeler, yüreğimde umutlarla bir kardeşiniz  olarak her gün defalarca yürüdüğüm Eyyübiye sokaklarında, bu defa bir hizmet eri olarak yürümek istediğim için Eyyübiye dedim. Şanlıurfa da kültür, tarih, turizm ve ekonominin kalbi burada attığı için Eyyübiye dedim.  Bu potansiyeline rağmen hala olması gereken yerde olmayan ilçemizi hak ettiği yere getirirken hizmet kervanının en önünde olmak istediğim için Eyyübiye dedim.Eyyübiye'yi, beldeleri, köyleri, caddeleri ve sokaklarıyla karış karış tanıdığım için Eyyübiye dedim.

Neden Mehmet Ekinci?
Doğru teşhisin yolu problemi tanımaktan geçer. Çocukluğumu ve gençliğimi geçirdiğim, yakın zamana kadar da sevgili hemşerilerime hizmet etme imkânını bulduğum Eyyübiye'yi çok iyi tanıdığım için… İnsan gibi, şehirlerin hayatında da beş  yılın heba edilemeyecek kadar önemli olduğunu  bildiğim için bir kenarda durup beklememeliydim. Her arkadaş sohbetinde söz Eyyübiye'den açılınca gözleri parlayan, hizmete talip becerikli ve yetenekli arkadaşlarım olduğu için,  onlara güvendiğim için, onların hizmet aşkını kırmamak için aday adayı oldum. Birkaç ay sonra keşke dememek için, kimi hizmetleri seyretmek değil; bütün hizmetlerin içinde olmak için aday adayı oldum.

Doğru zamanda, doğru insanlarla, doğru yerde, Ak parti'de olmak istediğim için Eyyübiye Belediye Başkanlığı dedim.

Sevgili Eyyübiyeliler,
Bundan sonraki konuşmalarımızı kâh sizin, kâh bizim mekânlarda yapmak dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.