banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Mehmet Ekinci  kapı kapı dolaşıp vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla bir araya geliyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çat kapı ziyaretlerle evlere misafir olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinliyor. Gün içinde sabahın erken saatlerinde başlayan esnaf ziyaretlerini çat kapı ev ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına dönüştüren Başkan Ekinci’nin temposu takdir topluyor. Eşi Ayşe Ekinci ve Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği ev ziyaretlerinde vatandaşın derdiyle hemhal olan Başkan Ekinci, kendisine iletilen talep ve sorunların çözümü için de ilgililere talimat veriyor. Gencinden yaşlısına toplumun her kesimiyle bir araya gelen Başkan Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci son olarak, Osmanlı, Yakubiye, Dedeosman ve Direkli mahalle ziyaretinde bulundu. Çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ekinci ve beraberindekileri karşılarından gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Çat kapı ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Mahallelerimizde yaşlılarımıza misafir oluyoruz. Çat kapı ziyaretlerimiz devam ediyor.  Muhtarlarımız ve Sosyal Yardım İşleri müdürlüğü ekiplerimizle beraber yetimleri olan aile ve hasta ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yaşlılar evimizin bereketidir düsturuyla sık sık yaşlılarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.