banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mehmet Canpolat; Haliliye için iddialıyım VİDEO

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Canpolat; “Haliliye Belediye Başkanlığına müracaat yaptım. Şanlıurfa doğdum ve eğitimim Şanlıurfa’da tamamladım. Veteriner hekimlik yapıyorum. Ayrıca kuyumculuk ve inşaat sektöründe çalışıyorum. Siyasi hayatıma AK Parti Gençlik Kolları ile başladım. İl Başkan yardımcılığı ve şimdiye kadar il yönetim kurlu üyeliğini yaptım. 3 dönem seçim koordinasyon merkezinde çalıştım. AK Partinin misyonu ve kimliğine uygun bir kardeşinizim. Haliliye Belediye Başkanlığı için kararlıyım, iddialıyım, buna hazırım. Başkanımızın huzurunda söz veriyorum. Şahsıma görev verilirse en iyi şekilde görevimi yerine getireceğim, başka bir arkadaşıma görev verildiği takdirde ise yine AK Partide olacağım ve partimin emrindeyim” dedi.

 

 

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Canpolat’a başarılar dileyerek; “İl Yönetim Kurulu üyemizin ayrılışına üzülüyoruz haliyle. Birlikte başarılara imza attık. SKM başkanlığını yaparken, Mehmet bey yardımcımdı. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.