banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Mehmet Altun disiplin kuruluna sevkedildi

Önceki gün yapılan Ak Parti Danışma Meclisi toplantısına katılan İl Başkanı Yusuf Eğilmez Mehmet Altun ile ilgili olarak "Arkadaşımız Ak Partili Belediye Başkanımızı kamuoyunda bu şekilde eleştirdiği için disiplin kuruluna sevkedildi." diye konuştu.

"Fakıbaba’ya Urfa değil Zürih belediye başkanı olmasını öneren Oda Başkanı Mehmet Altun, ’Abide ile Balıklıgöl arasına 4 tane umumi tuvalet yaptıramayan Fakıbaba’ya üstün başarısızlık ödülü veriyoruz’ demişti.

Son olarak İsviçre’nin Montrö şehrinde düzenlenen şehir yönetiminde mükemmellik alanında ‘en iyi şehir ve en iyi belediye başkanı’ ödülünü alan Urfa Belediye Başkanı Fakıbaba’ya bu kez Bakkallar Ve Bayiiler Odası’ndan ödül geldi. Oda Başkanı Mehmet Altun yaptığı açıklamada "Fakıbaba’yı başarısızlığından dolayı ödüle layık gördüklerini" söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.