banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Mehmet Ali Cevheri'den miting gibi büro açılışı
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve aynı zaman da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Faruk Çelik'in de katıldığı seçim bürosu açılışlarına, Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe teşkilat başkanları,  vekil adayları, kadın kolları, gençlik kolları, çok sayıda muhtar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
Bine aşkın kişinin katıldığı seçim bürosu açılışı çankaya mahallesinde bankalar caddesinde yapıldı.

 

Vekil adaylarının ve il başkanının selamlamak konuşması yaptığı seçim bürosu açılışında, ev sahibi AK Parti milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, tüm katılımcılara teşekkürlerini ileterek, 1 kasım da tekrar iktidar olmanın sevincini yaşayacağız. Dedi.

 

Son olarak konuşma yapan Eski Bakan Faruk Çelik ise, "1 kasım da gercekleseçek olan seçim, gerek Şanlıurfa için, gerekse Türkiye için son derece önemli bir seçimdir. Sıradan bir seçim olarak değerlendirilmemelidir. Sıradan bir seçim olsaydı eğer, benim de burada olmama gerek yoktu. Ama öyle önemli bir seçimin arefesindeyiz ki, ya huzuru tercih edeceğiz, yada huzursuzluğa Şanlıurfayı iteceğiz. Şanlıurfa peygamberler şehri, Şanlıurfa huzur ve bereket şehri. Şanlıurfa'nın ayarları ile oynayanlara karşı, ben inanıyorum ki 1 milyon 800 bin insanın söyleyeceği çok şey vardır. Onun için birlik olacağız, beraber olacağız." Ifadelerini kullandı. 

 

Yapılan konuşmalar sonrası seçim bürosu açılışı kesilen kurdele ile gerçekleşti.

Ardından bir diger secim bürosunun acilisi icin buradaki program son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.