banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Mehmet Alak; Devrimlerin partisinden Eyyübiye Başkan Aday Adayı oldum VİDEO

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Mehmet Alak 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için resmen start verdi.

 

Beraberinde Muhtar Bilal Tekatlı ve dostları ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir’e başvuru dilekçesini teslim eden Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Alak; “AK Parti Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük partisidir. Devrimlerin partisi. En çok hoşumuza giden ise barış sürecinin başlamasıdır. Bu nedenle AK Partideyiz. AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı oldum” dedi.

Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ise Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Alak’a başarılar dileyerek; “İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.