banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Mehmet Akyürek'in acı günü

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’in acı günü. Milletvekili Mehmet Akyürek'in kardeşi İsmar marketleri yönetim kurulu başkanı İş adamı Aslan Akyürek'in eşi Necla Akyürek(56) bugün sabah saatlerinde vefat etti.

 

Uzun süredir rahatsız olan 6 çocuk annesi Necla Akyürek bir süre önce tedavi gördüğü Hastaneden alınarak, evine getirilmişti. Bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman Necla Akyürek, yarın düzenlenecek olan cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlanacak.

 

56 yaşında vefat eden Necla Akyürek için yarın (pazar) öğlen namazından müteakiben E–5 yolu üzeri, Florya yeni Camiide kılınacak olan cenaze namazının ardından zincirlikuyu aile mezarlığında toprağa verilecek.

 

Taziyesi Mimarsinan Batıköy Mahallesi Fevzi Çakamk Caddesi No:19 Büyükçekmece İstanbul’da yapılacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.